BİREY KOLEJİ
Mezuniyet Albümü Hakkında

Sayın Velimiz

12. sınıflarımız için 25 Aralık 2023 Pazartesi saat 12.00-15.00 arasında okulumuzda kepli resim çekimi yapılarak mezuniyet albümü oluşturulacaktır. Toplam 6 poz çekilecektir. Albüm ile birlikte ücreti 750 TL olarak belirlenmiştir. Ücreti daha sonra sizlerle paylaşılacak İBAN numarasına gönderebilirsiniz.

Kepli resim çekimi, mezuniyet töreninin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu çekimlerde, öğrencilerimiz kepleri ve cüppeleriyle poz verirler ve bu özel anı ölümsüzleştirirler. Kepli resim çekimleri okulun salonunda oluşturulacak stüdyoda yapılacaktır.

Öğrencilerimiz resim çekileceği gün rahat ve sınırlı serbest kıyafetler giyebilecekler veya okul kıyafeti ile gelebileceklerdir.

Sevgili Öğrenciler, gülümseyin ve eğlenin! Kepli resim çekimleri, mezuniyetinizin unutulmaz bir parçası olacak. Bu çekimlerde, mezuniyetinizin sevincini ve heyecanını ölümsüzleştirin. Kepli resim çekimleri için en önemli şey, eğlenmektir. Bu özel anı unutulmaz bir şekilde kutlayın.

Not: Çekimlerin uzaması halinde salı ve çarşamba günleri çekimler devam edecektir.

Saygılarımızla,